KaKo palasi voittojen tielle vahvan alun siivittämänä

Euran Urheilutalolla pelattu ottelu Karhukoplan ja porilaisen Satabandyn välillä tarjosi runsasmaalisen illan katsojille aina ottelun viimeisille sekunneille asti. Ottelu näiden kahden joukkueen välillä oli historian ensimmäinen Länsirannikon 2. divisioonassa.

Ensimmäinen erä käynnistyi vauhdikkaasti, kun KaKon Jari Laksi pääsi väläyttämään maalintekotaitojaan Olli Laaksosen oivasta syötöstä. Ensimmäisen erän maalijuhlaa jatkoi Matias Tähtinen kahdesti Laaksosen ja Kalle Heikkilä Jussi Rekon syötöstä. Satabandy onnistui ensimmäistä kertaa siirretyn rangaistuksen aikana kaventaen tilanteeksi 4-1. Ensimmäisessä erässä kuskin paikalla oli kuitenkin kotijoukkue: Aaro Kivistön tarkka laukaus lisäsi jälleen etumatkaa, ja Heikkilän toinen maali Rekon syötöstä kasvatti johdon jo 6-1 lukemiin. Seuraavana vuorossa oli jälleen Laksi, jonka upea rankkariveivi upposi ohi voimattoman porilaismaalivahdin. Ensimmäisen erän loppupuolella nähtiin myös runsaasti jäähyjä, jotka värittivät ottelun kulkua. Enempää maaleja ei kuitenkaan ensimmäisessä erässä nähty ja erätauolle mentiin KaKon 7-1 -johdossa.

Toisen erän alkaessa KaKo joutui heti alivoimalle, kun Kasperi Salo passitettiin jäähypenkille mailaan lyömisestä. Satabandy hyödynsi ylivoimansa kaventaen tilannetta 7-2:een. Satabandy jatkoi nousuaan ja onnistui lyömään pallon ohi Karhukopla-maalivahti Roni Ojalan siirretyn rangaistuksen aikana. Momentum oli toisessa erässä vahvasti porilaisilla, ja Satabandy onnistui vielä kahdesti. Erän päätteeksi tunteet kävivät kuumana, ja molemmille joukkueille tuomittiin kaksiminuuttinen jälkipelistä. Erätauolle lähdettiin huomattavasti tasaisemmassa 7-5 -tilanteessa.

Kolmannessa erässä KaKo osoitti luonnetta. Kolmanteen erään lähdettiin tasavajaalla ja kotijoukkue onnistui peräti kolmesti ensimmäisen kahden minuutin erikoistilanteen aikana. Ensitahdit iski jälleen Tähtinen Laaksosen tarjoilusta. Seuraavana oli Rekon vuoro Severi Heiskan avauksesta, ja välittömästi tämän perään Laksi niittasi kotijoukkueen kymmenennen Laaksosen tarjoilusta. Satabandy kuitenkin taisteli loppuun asti ja onnistui kaventamaan tilanteen tarkalla laukauksella. Heikkilä kuittasi kuitenkin vierailijoiden kavennuksen Pyry Poson syötöstä, ja sama mies oli asialla uudestaan ylivoimalla Tähtisen syöttäessä. Erän loppupuolisko oli lähinnä kosmetiikkaa, tosin Satabandy nousi vielä kolmen maalin päähän, ja yritti kuroa eroa entisestään ilman maalivahtia. Tähtinen upotti kuitenkin pallon varmasti tyhjään maaliin Kalle Sepän esityöstä ja nousi sarjan pistepörssikärkeen. Lopussa molemmat onnistuivat vielä kertaalleen, ja loppulukemat 14-10 Satabandyn tyhjään maaliin sinetöi uransa ensimmäisellä Karhukopla-maalilla Vilho Vännilä Kivistön vapautettua hänet maalintekoon.

Seuraavan kerran KaKo astuu pelikentälle ensi lauantaina Nousiaisten Ryhdin vieraana.