Karhukopla kukisti TPS:n Euran Urheilutalolla

Karhukoplan kausi jatkui lauantaina paluulla kotiareenalle, kun vastaan asettui TPS 3. Karhukopla lähti otteluun ainoastaan kymmenellä kenttäpelaajalla lukuisten poissaolojen takia, mutta itseluottamusta uhkuen edellisten pelien hyvien otteiden myötä.

Karhukopla oli kuskin paikalla ottelun avauserässä. Kotijoukkue vyörytti hyviä hyökkäyspään kuvioita TPS-maalille, mutta maalinteko oli tehotonta. Lopulta ansaittu johtomaali näki päivänvalon, kun Karhukoplan puolustaja Severi Heiska pääsi iskemään TPS-maalinedustalta pallon verkkoon Petteri Leinon hienosta tarjoilusta maalin takaa. Välittömästi avausmaalin syntymisen perään KaKo onnistui heti seuraavassa vaihdossa uudelleen, kun Samuli Syrjänen käynnisti vastahyökkäyksen, ja Jussi Reko viimeisteli onnistuneen käännön laukomalla pallon etualakulmasta sisään. Maalihanat olivat kunnolla auki, ja seuraavana oli TPS:n vuoro, kun kaukaa lähtenyt laukaus pomppasi onnekkaasti Karhukopla-pelaajan blokin kautta KaKo-maaliin. Vierasjoukkue onnistui myös seuraavassa vaihdossa, kun Karhukoplan merkkauspeli omassa päässä oli vajaavaista, ja TPS-pelaaja pääsi iskemään vapaasti pelin tasoihin. Erätauolle lähdettiin kuitenkin Karhukoplan johdossa, kun Karhukoplan ykkösketju iski upealla syöttökuviolla kotijoukkueen jälleen johtoon. TPS-puolustus sahattiin parilla nopealla syötöllä halki, ja lopulta Kalle Heikkilä pääsi lapioimaan pallon maalinedustalta tyhjänä ammottavaan maaliin Kalle Sepän erinomaisesta syötöstä.

Toisesta erästä muodostui lopulta ottelun vähämaalisin. Kuskin paikalla oli edelleen kotijoukkue. Ajassa 27:16 Pyry Poso syötti pallon Vilho Vännilälle, ja tämän kaukaa lähettämä laukaus painui aina TPS-verkkoon asti. Ainoastaan alle minuutti Vännilän maalin jälkeen KaKo lisäsi jälleen johtoaan – Karhukopla-maalivahti Roni Ojala heitti pallon Rekolle, joka päätti nousunsa laukomalla puolustajan jaloista pallon TPS-maalin yläkulmaan. Erän loppupuoliskolla Karhukopla pääsi yrittämään johdon lisäämistä ylivoimalla, mutta erikoistilannepelaaminen oli tehotonta, ja TPS selvisi tästä lopulta helposti. Kolmanteen erään lähdettiin Karhukoplan 5-2 -johtoasemasta.

Kolmannen erän alkua sävytti Karhukoplan jäähyt. TPS pääsi yrittämään ylivoimakavennusta kahdesti, mutta Karhukoplan alivoima oli erinomaista, ja vierailija ei päässyt vaarallisille maalipaikoille. Lopulta jälkimmäisen alivoiman jälkeen TPS onnistui kuitenkin kavennuksessa. Ajassa 51.30 ottelu tiukentui entisestään, kun TPS nousi jo maalin päähän puolesta kentästä lähteneellä laukauksella hyvän maskin takaa. Erän loppupuoliskolla TPS haki vimmatusti tasoitusta, mutta Karhukopla pystyi pitämään turkulaiset pääosin hyvin pois vaarallisilta maalipaikoilta. Lopulta TPS lähti hakemaan kavennusta ilman maalivahtia. Karhukopla puolusti hyvin, ja TPS joutui ottamaan maalivahdin takaisin, kun kotijoukkue piti palloa TPS:n omassa päässä Poson ja Leinon hyvällä päätypelaamisella. TPS ei päässyt omista ylös, ja lopulta Heiskan toimitus löysi Vännilän, joka ajoi vahvasti maalille, ja nosti pallon rystyltä ohi voimattoman TPS-maalivahdin viisi sekuntia ennen täyttä aikaa. Näin ollen kotijoukkueelle jälleen voitto, 6-4 -lukemin.

– Hyvä taistelu joka jätkältä. Tänään sai pelata paljon, ja hyvin jaksettiin loppuun asti. Oltiin lopulta parempi joukkue, ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kotiotteluun, totesi Karhukoplan raatajaosastolla kunnostautunut  Petteri Leino.