Karhukopla kukisti TPS:n jatkoajalla

.

Karhukoplan pelit jatkuivat Turussa lauantaina, kun vastaan asettui TPS 3. Karhukopla lähti hakemaan tärkeitä sarjapisteitä playoff-kamppailua ajatellen. Myös turkulaisjoukkue kaipasi kipeästi pisteitä taistelussaan karsintaviivan yläpuolelle pääsemisestä. Kauden ensimmäinen kamppailu Turussa oli päättynyt Karhukoplan 6-4 -kotivoittoon.

Karhukopla sai otteluun hyvän lähdön, ja jo ensimmäisellä minuutilla kotijoukkueen maaliraudat kolisivat. Lopulta KaKo onnistui myös avaamaan ottelun maalihanat, kun Kalle Seppä nousi ilmiömäisesti omasta päästä, ja tarjoili suorituksensa päätteeksi pallon takatolpalla päivystäneelle Jari Laksille, joka upotti pallon tyhjiin. Seuraavaa maalia saatiin odotella nelisen minuuttia, kun TPS onnistui tasoitusmaalissa. Karhukopla kuittasi tämän kuitenkin välittömästi, kun Seppä purjehti uudelleen TPS-puolustuksen läpi, ja löysi jälleen Laksin, joka iski varmasti illan toisensa. Johtomaalin jälkeen vierasjoukkue ei ollut parhaimmillaan, ja TPS pääsi rokottamaan kahdesti. Erätauolle päästiin lopulta tasatilanteessa 3-3, kun Kalle Heikkilä löysi vapaalyönnistä vapaana olleen Olli Laaksosen, joka laukoi pallon TPS-maalin yläkulmaan.

Karhukopla tuli myös toisen erän alkuun vahvasti, ja pääsi jälleen johtoasemaan. Aatu Riitinki käynnisti vastahyökkäyksen, ja löysi poikittaissyötöllään Jussi Rekon, joka laukoi suoraan syötöstä KaKon johtoon. TPS kuittasi kuitenkin vierasjohdon jälleen tasoihin pari minuuttia Kopla-osuman jälkeen. Erä jatkui pitkään tasatilanteessa, Karhukoplan lievästi halliten pelitapahtumia. Erän loppuhetkille asti näytti siltä, että myös toiselle erätauolle lähdetään tasatilanteesta, mutta Karhukoplan viime hetkien avauspelaamisen virhe koitui kohtalokkaaksi, kun TPS sai pallon, ja iski kuusi sekuntia ennen erätaukoa kotijoukkueen johtoon.

Kolmanteen erään KaKo-valmennus pyrki herättämään uinuvaa Karhukoplaa maalivahtivaihdoksella, kun kaksi erää maalia vartioinut Roni Ojala vaihdettiin Tapio Valjaseen. Karhukopla hallitsikin erän alkua, ja hallintansa kautta vierailijat pääsivät kahdesti ylivoimalle erän alkupuoliskolla. Jälkimmäinen miesylivoima tuotti lopulta tulosta, kun Kasperi Salo syötti maalin takaa Riitingille, joka laukoi tarkalla laukauksellaan pelin tasoihin.  TPS nousi uudelleen johtoon viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Karhukopla oli kuitenkin päättäväinen, ja minuutti TPS-osuman jälkeen peli oli jälleen tasan, kun Seppä laukoi, ja maalinedustalla päivystänyt Laksi oli terävänä, ja laukoi irtopallon maaliin, ja viimeisteli täten hattutemppunsa. Ajassa 58.02 Karhukopla nousi jälleen johtoon, kun ilmiliekeissä illan ottelussa ollut Seppä laukoi pallon yli puolesta kentästä maaliin. TPS otti aikalisän ja maalivahdin pois, ja lopulta ajassa 59.17 kotijoukkue näytti sitkeyttään nousemalla tasoihin. Lopulta varsinainen peliaika päättyi tasoihin, ja voittajaa lähdettiin ratkomaan jatkoajalla. Jatkoaikaa ehti vanheta ainoastaan 30 sekuntia, kun Seppä löysi vapaana olleen Heikkilän, ja tämä ampui pallon tylysti TPS-maalin yläkulmaan.

Karhukoplan viimeinen runkosarjapeli pelataan Nousiaisissa tulevana lauantaina AFC Campusta vastaan. Panokset ovat huipussaan, sillä Karhukopla on lauantaihin lähdettäessä viimeisellä playoff-sijalla 4., pisteen verran AFC Campuksen edellä. Ottelun voittaja jatkaa pudotuspeleihin, ja tappion kärsivän joukkueen kausi päättyy runkosarjaan.