Säkylän Karhukoplan salibandykausi käynnistyi Euran Urheilutalolla, kun vastaan asettui viime kaudella sarjassa toiseksi sijoittunut, lohkon yksi ennakkosuosikeista, Paimion Ruoska. Ennen ensimmäistä erää kotijoukkueen kopissa teroitettiin etenkin työteliäisyyden ja asenteen perään, koska Ruoska tiedettiin korkean työmoraalin omaavaksi joukkueeksi, jonka rutiini on korkealla tasolla.

Ottelun ensimmäisestä erästä muodostui tasainen ja vähämaalinen. Etenkin erän alkupuoliskolla maalipaikoilla ei juuri juhlittu, mutta lopulta Karhukopla onnistui ensimmäisenä. Akseli Kumpuvuori oli mies paikallaan Ruoskan maalinedustalla, kun hän sivalsi pallon verkkoon Riku Rajalan syötöstä ajassa 7:28. KaKon avausosuman jälkeen erässä ei enää lisäosumia nähty, vaikka molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa.

Myös toinen erä oli tasainen. Maalipaikkoja syntyi molempiin päihin ensimmäistä erää enemmän mutta tällä kertaa ainoastaan vierasjoukkue onnistui maalinteossa. Paimiolaisporukka iski ensin tasoitusmaalin maalin edustalta ajassa 29:04, ja vain reilu minuutti tasoituksen jälkeen vierailijat siirtyivät johtoon. Erän kolmannen osuman Ruoska napautti hieman ennen erätaukoa, ja siirtyi viimeiseen erään 1-3 -johtoasemasta. Karhukoplan muutamat virheet kostautuivat toisessa erässä kovalla prosentilla, siinä missä maalinteko oli hyvistä tonteista huolimatta kotijoukkueelle vaikeaa.

Kolmanteen erään Karhukopla tuli päättäväisenä tappioasemasta huolimatta. Karvausta nostettiin, ja painetta saatiin vyörytettyä vierasjoukkueen päätyyn. Lopulta Karhukopla sai palkinnon vastahyökkäyksestä, kun ajassa 47:08 Matias Tähtinen iski pallon takatolpalta maaliin Jussi Rekon syötöstä. Hetki Tähtisen kavennusosuman jälkeen Karhukopla käytti aikalisänsä, ja miltei välittömästi tämän jälkeen Kalle Heikkilä seurasi Rekon laukauksen reboundin sisään lähietäisyydeltä, ja pisti pelin tasoihin. Hetki tasoituksen jälkeen kotijoukkue joutui alivoimalle, mutta kesti tämän hyvin, ja pian alivoiman jälkeen oli kotijoukkueen vuoro koittaa maalia miesylivoimalla. KaKo ei kauaa odotellut, vain siirtyi vain sekunti ylivoiman alettua takaisin johtoon, kun Jesse Viljanen levitti, ja Heikkilän illan toinen painui suoraan syötöstä taka-alakulmaan. Hurmiolliselle nousulle jatkoa tarjosi Aatu Riitinki, jonka tarkka laukaus upposi Ruoska-maalin alakulmaan vain 23 sekuntia johtomaalin jälkeen Tähtisen syöttäessä. Vahvasti johtoaseman saavuttamisen jälkeen taistellut kotijoukkue joutui uudestaan alivoimalle kolme minuuttia ennen kolmannen erän loppua, mutta alivoima kesti jälleen hienon pelin pelanneen maalivahti Tapio Valjasen johdolla. Lopulta Karhukopla iski vielä kertaalleen pallon tyhjään maaliin, kun Riitinki sinetöi loppulukemat 6-3 ajassa 59:55.

KaKon päävalmentaja Henri Virtanen oli tyytyväinen mies avausottelun jälkeen: ”Tämä oli hieno esitys joukkueeltamme sarja-avaukseen. Työmoraali ja asenne saatiin pidettyä korkealla tasolla läpi ottelun, kuten sovimmekin ennen matsia. Myös maltti, kärsivällisyys ja usko voittoon säilyi, vaikka toisessa erässä kaveri pääsikin edelle. Tästä on hyvä jatkaa hommia kohti seuraavaa peliä.”